Sähköä Helsingin koteihin, yrityksiin ja teollisuuteen

Teemme urakka tai tuntityönä kaikelaiset sähkötyöt. Sähkötarvikkeissa luotamme laatuun. Asennuksen yhteydessä saat myös tarvikkeet ja laitteet mukavasti samasta osoitteesta.

Sähköasennukset ja saneeraukset

Palveluihimme kuuluu kaikenlaiset sähköistykset ja sähköasennukset laidasta laitaan, pienistä yksityistalouksien asennustarpeista aina suuryritysten isoihin tiloihin ja tuotantolaitteisiin asti. Meillä on kokemusta erittäin vaativistakin asennustöistä. S1-pätevyysluokitus oikeuttaa meidät harjoittamaan sähkötöitä niin pienimpien sähkötöiden, kuin myös suurimpien teollisuuskohteiden tarpeiden parissa.

Sähkösaneeraus on yksi haastavimmista sähkötyöalan toimista. Sähkötyöt suoritetaan monesti osana isompaa saneerausprojektia, ja tämän vuoksi onkin tärkeää, että työn suorittaa mahdollisimman ammattitaitoinen, saneerauskohteista runsaasti kokemusta omaava taho.
Meillä Halttusen Sähkössä on vuosikymmenien kokemus niin isoista kuin pienistäkin saneerauskohteista. Omaamme runsaasti tietoa erilaisista kohteista ja pystymme jo ennalta varautumaan kaikenlaisiin saneerauskohteille ominaisiin yllätyksiin, säästäen asiakkaan aikaa ja kuluja. Tilaamalla sähkösaneeraukset meiltä voit olla varma työn nopeasta ja varmasta valmistumisesta.

Sähköistykset

Teemme sekä isojen että pienten kohteiden sähköistyksiä nopeasti ja luotettavasti.
Soita ja ota yhteyttä, olipa tarpeesi tai projektisi millainen tahansa. Halttusen Sähköstä löytyy työlle kuin työlle aina osaava ammattilainen.

Korjaukset ja huollot

Sähkökorjaukset ja huollot vaativat usein nopeita toimenpiteitä. Pieni sähkövika voi aiheuttaa usein mittavatkin vauriot.

Toimitamme nopeasti ja luotettavasti kaikenlaiset määräaikaiset kuin myös nopeaa reagointia vaativat korjaus- ja huoltotoimenpiteet sähköjärjestelmille ja  -laitteille. Oikeaoppinen ja tarpeeksi usein toteutettu sähköhuolto pidentää laitteiden ja järjestelmien käyttöikää huomattavasti ja takaa osaltaan sähköturvallisuuden säilymisen.

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty

Sähkösuunnittelu on pohja onnistuneelle lopputulokselle.

Kodin tai yrityksen sähkösuunnittelu lähtee tarpeista ja toiveista. Toteutamme sähköistys- ja valaistusratkaisut mittatilaustyönä toiveiden mukaan.

Sähköistysratkaisuilla vaikutetaan rakennuksen toimivuuteen, asumisviihtyvyyteen, energian kulutukseen ja asunnon arvoon.

Sähkösuunnitelma huomioi tilaajan toiveet mm. kodin atk-, musiikki- ja tv-laitteiden sijoitus jne. Valaistus erilaisiin käyttötarkoituksiin ja tilojen toiminnallisuus esim. pistorasioiden paikat.

Sähkötyön kartoitus on aina paikallaan.

Yhteydenottopyyntö